2012. nov. 1.

Tojáslikőrös puncs

Hozzávalók a tojáslikőrhöz (10 adag)
700 ml tojáslikőr
700 ml fehérbor
65 gr porcukor
2 tasak Dr. Oetker vaniliás cukor
2 narancs reszelt héja

Díszítéshez:
200 ml hideg tejszín
1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék

Elkészítés:
A tejszín és a fűszerkeverék kivételével minden hozzávalót egy edényben felteszünk melegedni, de vigyázzunk, h ne forrjon fel. A tejszínt kemény habbá verjük, a puncsot előmelegített poharakba töltjük, és mindegyik tetejére egy evőkanál habot teszünk, majd ezt megszórjuk a karácsonyi fűszerekkel.









A receptet a Dr. Oetker magazin "az ünnep édes pillanatai" c kis könyvében találjátok!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése